شما اینجا هستید

پیشنهاد سردبیر » قاضی زاده هاشمی کیست؟ با کاندیدای جمهور ۱۴

خودمانی تر با دکتر امیرحسین – قاضی زاده هاشمی کیست؟

زندگی نامه و تحصیل نادی نیوز : سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی کیست ؟ نامزد انتخابات ۱۴۰۳ متولد فروردین ۱۳۵۰ در شهر فریمان است. قاضی‌زاده هاشمی در خانواده‌ای مذهبی، زاده شد و پدرش در فریمان عطار بود. وی در کودکی قرآن را نزد شیخ حسین مطهری، پدر شهید مرتضی مطهری فرا گرفت و پس از پایان دوران ابتدایی، دوره متوسطه را در دبیرستان فردوسی مشهد ادامه داد و هم‌زمان در فعالیت‌های مذهبی نیز شرکت داشت.

قاضی زاده هاشمی کیست

او درباره خانواده خود گفته است: من در یک خانواده انقلابی و کاملاً مذهبی بزرگ شدم. پدربزرگ من از مخالفین سرسخت حادثه کشف حجاب بود. ما ۶ نفریم ۴ خواهر و ۲ برادر. با وجود ۶ فرزند در آن ایام ما جزو پر جمعیت‌ها حساب نمی‌شدیم. اما باز برای پدر و مادرم بسیار خوب است در حال حاضر که من و برادرم نماینده مجلس هستیم، خواهرانم هستند و به پدر و مادرم رسیدگی می‌کنند.

قاضی زاده هاشمی کیست

ما فامیل در تهران و مشهد زیاد داریم و این موضوع روحیه دهنده و کمک کننده است. خانه ما تا ۱۲ سالی در شهرستان فریمان حیاطی بزرگ داشت که در آن گوسفند و مرغ داشت. با حیوانات گاهاً سرگرم می‌شدیم یا با بچه‌ها فوتبال بازی می‌کردیم. تفریحات ما همه در محیط باز و آزاد بود و مانند بچه‌های امروز در آپارتمان بزرگ نشده‌ایم.

خانواده

سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی سال ۷۶ و در سن ۲۶ سالگی ازدواج کرده است و در حال حاضر یک دختر متولد ۸۱ و یک پسر متولد سال ۸۵ دارد. ماجرا آشنایی او با همسرش به دوران دانشجویی اش بر می گردد. قاضی زاده در این باره گفته است: در دوره دانشجویی همسر یکی از هم دانشکده‌ای‌هایم کارمند اداره بهداشت بودند و با مادر خانم بنده آشنا بودند و با واسطه ایشان ما به خواستگاری رفتیم. مهریه همسرم ۱۴ سکه بهار آزادی است. آن زمان دانشجوی دوره تخصصی پزشکی بودم. یکی از دلایلی که دیر ازدواج کردم همین موضوع بود چرا که رشته پزشکی طولانی است و شرایط ازدواج نداشتم وگرنه زمان مناسب برای ازدواج پسرها ۲۳ و خانم‌ها هم ۱۹ سالگی است. زندگی کاملاً دانشجویی داشتیم و پدر و مادرهایمان کمک می‌کردند تا زندگی‌مان اداره می‌شد. برای مثال پدر و مادرم موقت طبقه بالای خانه خودشان را در اختیار ما گذاشتند و بعد از آنکه درسم تمام شد و سر کار رفتم، خانه‌مان را جدا کردیم. من یک دختر ۱۴ ساله و پسر ۱۰ساله دارم که هر دو دانش آموز هستند.

قاضی زاده هاشمی کیست؟

قاضی زاده پزشک و سیاست مدار اصولگراست و از زمان تشکیل جبهه پایداری هضو این حزب شد و یک سال طی سال های ۹۲ تا ۹۳ سخنگوی آن بوده است. او پسرعموی سید حسن قاضی‌زاده هاشمی(وزیر سابق بهداشت) و برادر احسان قاضی‌زاده هاشمی(نماینده فعلی مجلس) است.

قاضی زاده هاشمی کیست

تحصیلات سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی در رشته پزشکی است. قاضی زاده در سال ۱۳۵۶ وارد دانشکده پزشکی مشهد شد و ضمن تحصیل دانشگاهی در فعالیت‌های اجتماعی سال‌های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت داشت و هم‌زمان با گسترش موج اعتراضات، در رخداد‌های سیاسی اجتماعی شهر مشهد مشارکت داشت. قاضی‌زاده دانش‌آموخته دکتری پزشکی (جراح گوش، حلق و بینی) است و پیش از نمایندگی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان را برعهده داشت.

قاضی زاده هاشمی کیست

قاضی زاده هاشمی در سال ۱۴۰۰ و پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم، با صدور حکمی از جانب رئیس جمهور وقت، شهید آیت الله رئیسی، به سمت «معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب گردید.

قاضی زاده هاشمی کیست

وی همچنین نماینده مشهد و کلات در دوره هشتم، نهم، دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی بوده و در دوره‌های نهم و دهم به عنوان دبیر و عضو هیئت رئیسه مجلس بوده و در دوره یازدهم تا خرداد ماه ۱۴۰۰، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی بوده است.

قاضی زاده هاشمی کیست

برنامه انتخاباتی

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور با گرامیداشت یاد امام راحل و رئیس‌جمهوری شهید و همراهانش، اظهار کرد: تصور نمی‌کردم پس از سه سال و در شرایطی که همگی داغدار رئیس جمهور شهیدمان هستیم، مجددا پشت این تریبون قرار گیرم. زمانی که آیت‌الله رئیسی به من اعتماد کرد، از نزدیک دیدم که او با ایجاد دولتی مردمی، مکتبی، فعال، پرکار، معتقد به مبانی انقلاب اسلامی و عملگرا، با استفاده از طیف متنوعی از کارگزاران خدوم، شبانه‌روزی در پی حل مسائل و مشکلات مردم بود.

وی افزود: امروز اینجا هستم تا بیان کنم، مؤلفه‌های قدرت، اعم از نظامی و سیاسی، امنیت کشور، تمامیت ارضی، زیرساخت‌ها، پیشرفت در فناوری‌های مهم از قبیل هسته‌ای، نانو و هوا و فضا، نیروی انسانی جوان، جهادی و با دانش و بسیاری از موارد دیگر، همگی محصول انقلاب اسلامی و حرکت جهادی و مکتبی بوده است.

داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: اما با افتخار به مسیر طی شده، باید بررسی کرد چرا علیرغم داشتن مولفه های متعدد قدرت و پیشرفت، امروز خانواده عزیز ایرانی با مسائل و چالش های مزمن شده‌ای مواجه است که دستاویز تلاش بدخواهان برای القای یاس در آنها شده است؟

قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: مردم می‌دانند که دعواها و بی‌اخلاقی‌های سیاسی بیهوده، دوقطبی‌های کاذب هر چند پرهیاهو، کلی‌گویی، رویکردهای قیم‌مآبانه، تزریق مُسَکِن‌های موقت، پافشاری بر آزمودن مسیرهای شکست‌خورده و راهکارهای تک عاملی پاسخی مناسب در جهت حل آن چالش‌ها نیست.

وی تاکید کرد: حرکت در مسیر برداشتن دیوارهای میان دولت و مردم را ادامه می‌دهم تا خانواده بزرگ ایران محقق شود و با نقش‌آفرینی حلقه‌های میانی زمینه برای ورود فرزندان مردم و لشگر عظیم جوانان نخبه به عرصه اداره کشور با هدف انقلاب در سازوکارها و تحول در مدل حکمرانی فراهم کنم تا دولتی مکتبی و عملگرا تشکیل شود.

داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار کرد: نسخه‌های مختلفی در برخی دولت‌های گذشته تجربه شده است، ارتجاع و بازگشت به گذشته به زیان ما خانواده بزرگ ایران تمام خواهد شد. در گام دوم انقلاب اسلامی و در این دولت با حفظ آرمان‌های انقلاب از طریق به میدان آوردن گسترده مردم بر حل مسائل اساسی آنان تمرکز خواهم کرد.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: همچنان رقیب خود را دیوان‌سالاری صدساله دولت‌محور، حلقه‌های بسته مدیریتی، نادیده گرفتن تمامی ظرفیت‌های کشور، شخص‌محوری بجای گفتمان‌محوری و برنامه‌محوری، عدم اعتماد به بخش خصوصی، مدیریت نشسته، قانون‌گریزی و تمرکزگرایی می‌دانم. انقلاب سازوکاری مورد نظر یعنی انقلابی در رویکردها، کارکردها، ساختارها و مدل حکمرانی.

وی ادامه داد: باید توجه داشت که این انقلاب و تحول سازوکاری از مسیر رشد همه جانبه خانواده‌های ایرانی محقق خواهد شد. یعنی دولت مردم، خود را بر مدار خانواده تنظیم خواهد کرد تا پدر خانواده دغدغه معیشت؛ مادر خانواده دغدغه آینده فرزندان؛ پسر خانواده دغدغه اشتغال و سربازی و دختر خانواده دغدغه ازدواج و نقش آفرینی اجتماعی نداشته باشد.

قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: دولت خانواده به خانواده بزرگ ایران متعهد می‌شود که تمام تلاش خود را بکارگیرد تا با همراهی آنان در یک دوره چهارساله، تورم و تک رقمی، رفع فقر مطلق، رشد اقتصادی ۶ تا ۸ درصدی، افزایش دوبرابری امید به آینده و کاهش محسوس آسیب های اجتماعی را محقق سازد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

نادی نیوز | پایگاه خبری و تحلیلی اطلاع رسانی